»
Home

Firma Foraj Cluj - Foraje Orizontale - Subtraversari

Foraje OrizontaleSC Beninstal SRL a fost infintata in anul 2003, avand initial profil principal de activitate instalatiile si obiectiv secundar, foraje orizontale si foraj pneumatic. Timp de cativa ani compania si-a desfasurat activitatea in paralel pe ambele segmente, iar in ultimii ani si-a concentrat activitatea in proportie de 90% pe executarea traversarilor.

Lucrari de Foraj Orizontal

Pentru a raspunde cerintelor beneficiarilor, compania a investit in retehnologizare, achizitionand utilaje de foraj moderne care au dus la cresterea calitatii lucrarilor, reducerea considerabila a timpului necesar executiei lucrarilor de foraj orizontal. Noua tehnologie, de care dispunem, permite executarea lucrarilor de subtraversare fara a incomoda traficul auto si pietonal, fara a crea dislocari ale terenului si reduce considerabil riscul de tasare si surpare in urma executiei lucrarilor.

Beninstal - Firma Foraje Orizontale

Beninstal si-a creat un portofoliu important de clienti, datorita modului profesionist de abordare a lucrarilor de foraj. Printre clientii nostri fideli, se numara: E-ON Gaz, Compania de Apa Somes-Aries, Energo Bit, Trustul de Instalatii si Montaj (T.I.M.), Antrepriza de Constructii si Instalatii (A.C.I.), C.F.O. Integrat si multi altii.


Newsletter

Abonandu-va la newsletterul nostru,
primiti cele mai noi si utile informatii

 
   


Contacteaza-ne la:
+40 756.052.200 / 0264.415.220

Ultimele Articole Blog

vezi toate articolele »
Foraj pneumatic, prin percutie, inseamna ansamblul de lucrari necesar unei subtraversari care se realizeaza pentru a introduce conductele sau cablurile subterane de orice fel folosind un ciocan pneumatic de diferite dimensiuni.
Lucrarile si serviciile de foraj sunt folosite in mai multe domenii: cercetare geologica, extractie de petrol si gaze, exploatarea apelor subterane, executarea de lucrari miniere (puturi, gauri de ventilatie), sau cercetari geotehnice.
Primele urme de materiale de foraj, cum ar fi pietre, dinti si oase dateaza din epoca de piatra. Homo Sapiens a descoperit ca prin aplicarea unei simple miscari de rasucire si presiune pe o suprafata ar putea crea gauri...
Avem placerea sa va prezentam o filmare aeriana a lucrarii de subtraversare a râului Olt, realizata în localitatea Calimanesti judetul Vâlcea în luna iunie 2015.