»
Articole » FORAJE ORIZONTALE SI FORAJE DIRIJATE
FORAJE  ORIZONTALE SI  FORAJE DIRIJATE

FORAJE ORIZONTALE SI FORAJE DIRIJATE

Cresterea calitatii transportului pe calea ferata si sosele, a impus si la noi în tara renuntarea la sapatura deschisa pentru lucrarile de traversare a cailor ferate si drumurilor, acestea realizandu-se prin foraje orizontale.

Datorita calitatii deosebite a lucrarilor executate de organizatia noastra la calea ferata si drumuri, nu se mai impun prin autorizatia de construire, restrictii de viteza pentru perioada executarii lucrarii. Organizatia noastra detine Autorizatie de Furnizor Feroviar pentru executarea serviciului feroviar critic : Executia lucrarilor de foraj si sondaj pentru constructii si agremente tehnice.

Durata de executie a lucrarilor, cu instatatiile din dotare, este foarte redusa, probabil cea mai mica din domeniu.

Urmarind marirea vitezei de forare, în conditii de siguranta maxima organizatia noastra a pus la punct o tehnologie de executie prin rotopercutie.

Pentru toate lucrarile pe care le executa, organizatia noastra se angajaza fata de client sa efectueze toate etapele pregatitoare (proiectare, obtinerea autorizatia de constructie, preluarea amplasamentului impreuna cu proiectantul, intocmirea cartii constructiei), clientul ramanand cu singura grija de a achita contravaloarea lucrarilor contractate.

Avand în dotarea proprie toate echipamentele necesare pentru executarea acestui gen de lucrari, putem executa lucrarile la preturi mai mici decat orice concurent.